Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης




              Πύργος 13-2-2015      
              Αριθ. Πρωτ.: 45
             
Προς:
1.                Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
2.                Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας

  Κοιν.:           Τοπικά Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ:     Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης   
ΣΧΕΤ.:     Το υπ΄ αριθ. 38/26-11-2014 έγγραφό μας

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού μας εγγράφου, σας γνωρίζουμε ότι η  κατάσταση που επικρατεί στους χώρους εργασίας επειδή δεν λειτουργούν  τα κεντρικά συστήματα θέρμανσης στα κτίρια ευθύνης της Π.Ε. Ηλείας –αποτέλεσμα της αδυναμία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης -  μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Η μερική θέρμανση των γραφείων με τις κλιματιστικές μονάδες (όπου αυτές υπάρχουν)  δεν υποκαθιστά την λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης και παράλληλα εκτός του γεγονότος ότι είναι υπερβολικά ενεργοβόρα δημιουργεί προβλήματα υγείας στους συναδέλφους.
Παρόλο που διανύουμε το τέλος του χειμώνα ακόμα και σήμερα η Π.Ε. Ηλείας – όπως και το προηγούμενο έτος) δεν μπορεί να διασφαλίσει το αυτονόητο στους υπαλλήλους της, που δεν είναι άλλο από τις  κατάλληλες συνθήκες εργασίας, σε αντίθεση με τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχουν ξεπεράσει από την αρχή του χειμώνα τις διάφορες γραφειοκρατικές δυσκαμψίες του συστήματος.
Θεωρούμε επιβεβλημένο έστω και τώρα να προχωρήσετε άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών και να μην παρατηρηθεί ξανά το γεγονός η παραλαβή του να γίνει μετά το τέλος του χειμώνα. Θεωρούμε δεδομένο ότι την ερχόμενη  χρονιά δεν θα παρατηρηθούν ξανά τα ίδια προβλήματα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Μικέλης
Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: