Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Απομάκρυνση κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας





Blog: http://sypeilias.blogspot.com/

Πύργος 27/11/2013      
Email: sypeilias@gmail.com

Αριθ. Πρωτ.: 17 

 

Προς:
Δήμο Πύργου
υπόψη Αντιδημάρχου Καθαριότητας
Κοιν.:
1.    κ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας
2.    Δ/νση Δ/κου – Ο/κου Π.Ε. Ηλείας




ΘΕΜΑ:
Απομάκρυνση κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας

Με το υπ΄ αριθ. 12/10-10-2012 έγγραφό μας (αριθ. πρωτ. 46132/11-10-2012 Δήμου Πύργου) σας είχαμε ζητήσει να προχωρήσετε στην απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας διατηρώντας μόνο δύο κάδους επί της οδού Μανωλοπούλου (ένα για οργανικά και ένα για ανακυκλώσιμα) και ένα κάδο ανακυκλώσιμων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια και ούτε μας έχετε ενημερώσει όπως έχετε υποχρέωση από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
Η αυθαίρετη δυσανάλογη συγκέντρωση των κάδων απορριμμάτων έμπροσθεν του Διοικητηρίου χωρίς να αποτελεί αποτέλεσμα εγκεκριμένης μελέτης κατανομής, εκτός της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων, περιορίζει τις θέσεις στάθμευσης, εμποδίζει τη διέλευση στη ράμπα ΑΜΕΑ και το κυριότερο όταν παρουσιάζεται από την πλευρά σας αδυναμία αποκομιδής των απορριμμάτων συσσωρεύονται τεράστιες ποσότητες δημιουργώντας επικίνδυνες εστίες μολύνσεων και δυσοσμίες που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και κάνουν ανυπόφορες τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.
Κατόπιν των ανωτέρω, επαναλαμβάνουμε το από 10-10-2012 αίτημά μας για την άμεση απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας διατηρώντας μόνο δύο κάδους επί της οδού Μανωλοπούλου (ένα για οργανικά και ένα για ανακυκλώσιμα) και ένα κάδο ανακυκλώσιμων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Επίσης θεωρούμε ότι οι παραμένοντες κάδοι θα πρέπει να μεταφερθούν στην άκρη του οικοδομικού τετραγώνου.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες με την παράλληλη ενημέρωσή μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Μικέλης
Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Ασημακόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια: