Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει  στην απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 6 Νοεμβρίου 2013.
Οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες της χώρας αγωνίζόμαστε για τη διασφάλιση όλων των οργανικών θέσεων όλων των συναδέλφων μονίμων και αορίστου χρόνου, τη διασφάλιση για τους εργαζόμενους της μη μετακίνησής τους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους ούτε σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο ούτε σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα από αυτή που υπηρετούν.
Αγωνιζόμαστε:
·         οι Υπηρεσίες των Περιφερειών της χώρας, να λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας και των εργαζόμενων, να υπηρετούν το δικαίωμα στην δημόσια και δωρεάν υγεία, παιδεία, πρόνοια, ασφαλή μεταφορά, την προστασία του περιβάλλοντος κλπ.
·         να διασφαλίζεται και να προωθείται η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.
Είναι πλέον αποκαλυπτικό των προθέσεων των Περιφερειακών Αρχών, με τις δήθεν αξιολογήσεις δομών και υπαλλήλων, ότι υπηρετούν την πολιτική του λιγότερου κράτους, των καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών. Υπηρετούν με συνέπεια τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και κάνουν πράξη το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου, την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων των εργαζόμενων, με την προώθηση ελαστικών μορφών απασχόλησης, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Είναι Σχέδια προσαρμοσμένα στις εντολές της κυβέρνησης, της τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για μείωση του Δημοσίου, από 40% και πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: