Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11


Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αθήνα 28.11.2012

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 314

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η τρικομματική κυβέρνηση του Μνημονίου, με μπροστάρη το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και κατ' εντολή των επικυρίαρχων δανειστών - τοκογλύφων οδηγεί σε διάλυση, με συνοπτικές διαδικασίες, τις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ήδη, έχουν περιέλθει σε γνώση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 21 διαθεσιμότητες στο ΓΕΣ και 11 στην Αεροπορία.

Οι τελευταίες εξελίξεις, απαιτούν να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνοντας τη μάχη μαζί με τις Ομοσπονδίες που αντιστέκονται στην ανθρωποφαγική πολιτική των απολύσεων, που αφήνει πίσω της κοινωνικά ερείπια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε σήμερα να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, προχωρώντας σε στάση εργασίας την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Από το πρωί της ίδιας ημέρας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες θα πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν, πληρέστερα, για τα κυβερνητικά σχέδια και να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, στις 12.30 μ.μ. η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ) θα πραγματοποιήσουν κοινό απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων, στη στάση εργασίας και το Συλλαλητήριο είναι αποφασιστικός παράγοντας αντίστασης απέναντι στα αντεργατικά, αντιλαϊκά και ανάλγητα μέτρα κυβέρνησης και δανειστών.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: