Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Δύο μέρες πριν τις εκλογές δημοσιεύεται η υπ΄ αριθ. 1446/52524/04-05-2012 Απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ και αφορά την «Έγκριση δαπάνης και εφαρμογή της δράσης 1.1 “Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας” στo πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2012».


Η συγκεκριμένη απόφαση  περιλαμβάνει προκλητικές αμοιβές, ενδεικτικά αυτές είναι  της τάξεως των 80.500,00€ μόνο για δύο συνεταιριστικούς υπαλλήλους για το Κέντρο Μελισσοκομίας Βορείου Αιγαίου, και αρκετά χρήματα για την κάλυψη των οδοιπορικών τους και  λειτουργικών αναγκών των εν λόγω Κέντρων που κατά τα άλλα υποτίθεται ότι φιλοξενούνται στους συνεταιρισμούς (σελ ΦΕΚ 23799)  
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η προκλητική τους σύμβαση θα έχει αναδρομική διάρκεια από 1-9-2011.
Ο κ. Υφυπουργός εκλέγεται στην Χαλκίδική και σύμφωνα με το βιογραφικό του «Διετέλεσε, επί σειρά ετών, Γραμματέας του Αγροτικού Τομέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μέλος της διοίκησης της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής» (δείτε εδώ). Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Υφυπουργού (πρώην προέδρου της ΕΑΣ και ΠΑΣΕΓΕΣ» οι Επόπτες επιλέγονται από τους Συνεταιρισμούς – ΠΑΣΕΓΕΣ
Την ίδια στιγμή όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι βιώνουμε την λεηλασία των εισοδημάτων μας που έγινε και με την ψήφο του κ. Υφυπουργού ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ και την αδυναμία των Υπηρεσιών του Δημοσίου να ανταποκριθούν στις απαραίτητες λειτουργικές ανάγκες τους.
Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τους εκλεχτούς.

Κατεβάστε το ΦΕΚ 1533/Β/08-05-2012 και  αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για τις σελίδες σας 23817-23832.

Δεν υπάρχουν σχόλια: