Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επανασυγκρότηση του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Ν. Ηλείας

 


Αθήνα 02.04.2012

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:

Προς: Τα σωματεία που ανήκουν
στις Ομοσπονδίες – μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
του Νομού Ηλείας


Συνάδελφοι, -ισσες,
          Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23/3/2012 στον Πύργο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εκπροσώπων σωματείων που ανήκουν στις ομοσπονδίες-μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά από πρόσκληση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
          Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τα παρακάτω σωματεία:
§  Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφέρειας Πύργου
§  ΕΛΜΕ Ηλείας
§  Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Ηλείας
§  Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Πρωτοδικείου Αμαλιάδας
§  Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας
§  Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου
Συμμετείχε επίσης, το μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Καλομοίρης Γρηγόρης.
Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν στο συνδικαλιστικό κίνημα του Δημοσίου Τομέα ενόψει και των κινητοποιήσεων για τα προβλήματα υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της επανασυγκρότησης του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Ηλεία.
Συμφωνήθηκε να επιδιωχθεί μέχρι τις 30/6/2012 να συγκροτηθεί το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλαδή να πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση αντιπροσώπων  των σωματείων και η εκλογή Εκτελεστικής Γραμματείας.
Ήδη ορισμένα σωματεία έχουν εκλέξει αντιπροσώπους. Κάποιοι συνάδελφοι, που συμμετείχαν στη σύσκεψη δήλωσαν ότι συμμετέχουν ως παρατηρητές και θα ενημερώσουν τα όργανα διοίκησης των σωματείων τους για να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Συνάδελφοι, -ισσες,
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά ότι η περίοδος που διανύουμε απαιτεί την ενεργοποίηση αλλά και το συντονισμό όλων των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα. Η λειτουργία και δράση του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. της Ηλείας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην καλύτερη οργάνωση των αγώνων μας και την προβολή των αιτημάτων μας στην περιοχή.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί, μέχρι τις 25/4/2012, να ορίσετε έναν εκπρόσωπο σας που θα συμμετέχει στην προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ηλείας που θα λειτουργεί μέχρι την ιδρυτική συνέλευση των αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος.
Η προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία θα αναλάβει την προετοιμασία της συνέλευσης των αντιπροσώπων. Συνεπώς καλούνται όλα τα σωματεία που δεν έχουν εκλέξει αντιπροσώπους για το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να προχωρήσουν στην εκλογή τους μέχρι τις 25/6/2012 ώστε αμέσως μετά να πραγματοποιήσουμε την ιδρυτική συνέλευση των αντιπροσώπων.
Τα ονόματα των εκπροσώπων σας στην προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία μπορείτε να τα στείλετε στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (e-mail: adedy@adedy.gr) υπόψη Καλομοίρη Γρηγόρη (τηλ 6944604063)



Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


   ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ                                ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: