Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ Π.Α.ΜΕ


Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλη η Ελλάδα πρέπει να είναι στο δρόμο.
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι μια γροθιά απέναντι στην μεγαλύτερη επίθεση που δέχεται ολόκληρη η κοινωνία.
Αυτές τις στιγμές που καθορίζεται το μέλλον μας για τα επόμενα χρόνια δεν έχουν θέση τακτικές διχασμού και διάσπασης.
Αυτές τις στιγμές ο σκοπός είναι ένας, ανεξάρτητα από την διαφορετική οπτική γωνία που το προσεγγίζει ο καθένας.
Αυτές οι στιγμές δεν αντέχουν κομματισμό.
Παρόλα αυτά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Κάποιοι πιστοί σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος αποφάσισαν να «ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ» το κάλεσμα των συντονισμένων πρωτοβάθμιων σωματείων, λες και εάν το κάνουν θα καταφέρουν τίποτα.
Συνάδελφοι του Π.Α.ΜΕ το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα έχει περισσότερο κόσμο. Το ζητούμενο είναι όλοι μα όλοι να κατέβουμε στους δρόμους.   
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι στους δρόμους ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. σας καλούμε στην Απεργιακή συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στο Διοικητήριο επί της οδού Μανωλοπούλου και στην συνέχεια πορεία στην πόλη του Πύργου.
Την συγκέντρωση διοργανώνουν οι:
ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (τέως) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ - ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΈΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
Την συγκέντρωση στηρίζουν:
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ -  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Ε.Β.Ε) Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕΤΤΗΛ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ο οποίος με απόφαση του θα διατηρήσει κλειστά τα καταστήματα (καφετερίες κλπ) κατά την διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: