Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος περιοχής Δήμου Πύργου στις απεργιακές κινητοποιήσεις





Πύργος 13-10-2011      


Αριθ. Πρωτ.: 28

Προς:
Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Πύργου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»
Ενταύθα
ΚΟΙΝ.:
Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης


ΘΕΜΑ:
Κάλεσμα συμμετοχής προς τους καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος περιοχής  Δήμου Πύργου στις απεργιακές κινητοποιήσεις


Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου όλη η Ελλάδα δηλώνει την αντίθεσή της σε μία αδιέξοδη πολιτική που οδηγεί την χώρα ακόμα περισσότερο στην ύφεση, αυξάνει την ανεργία, κλείνει καταστήματα, οδηγεί την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση.
Σκοπός της εφαρμοζόμενης πολιτικής, που υπαγορεύεται από τους δανειστές της, είναι ένας. Να πληρώσει ο εργαζόμενος, ο έμπορος, ο βιοτέχνης, ο αγρότης και ο κάθε μικρομεσαίος Έλληνας  ένα χρέος που δεν του αναλογεί, ένα χρέος που δεν δημιούργησε.
Με απειλές, διλλήματα και εκβιασμούς, χωρίς καμία νομιμοποίηση από τον Λαό έχουν προχωρήσει στην κατεδάφιση του συνόλου των δημόσιων κοινωνικών αγαθών.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ημέρα Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην οποία παράλληλα συμμετέχει και στηρίζει το σύνολο του δοκιμαζόμενου παραγωγικού ιστού της χώρας, στον Πύργο θα πραγματοποιηθεί Απεργιακή Συγκέντρωση στις 10:30 στο Διοικητήριο της τέως Νομαρχίας επί της οδού Μανωλοπούλου.
Την συγκέντρωση διοργανώνουν οι: ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (τέως) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ - ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΈΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
Επίσης θα συμμετάσχει και το Εργατικό Κέντρο Πύργου. Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι κλειστά ως ελάχιστη ένδειξη της οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα.
Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Πύργου, με την επωνυμία «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», να συμβάλει με την συμμετοχή του και αυτός, παρ΄ όλη την οικονομική αιμορραγία των μελών του, στο κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης του Πύργου κατά την διάρκεια προετοιμασίας και κορύφωσης των απεργιακών συγκεντρώσεων, δηλαδή από ώρα 9:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. ώστε να αποδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι συντάσσεται με όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία, την φτώχεια την εξαθλίωση και να συμμετάσχει  ενεργά στις απεργιακές συγκεντρώσεις μαζί με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης. 


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Μικέλης
Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: