Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ και ΩΡΑ 10:30


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου συνέντευξη τύπου, από τους προέδρους της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (τέως) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ και του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ με αφορμή την 48ωρη Γενική Απεργία που θα πραγματοποιηθεί 19 & 20 Οκτωβρίου.
            Εκπροσωπώντας μια κοινή προσπάθεια οργανωμένης αντίδρασης  από τα πρωτοβάθμια Σωματεία περιοχής Πύργου, απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Διοικητήριο της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την απεργιακή συγκέντρωση οργανώνουν η ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ, ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (τέως) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, η ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΈΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.
Επίσης έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και έχουν απευθύνει κάλεσμα το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Ε.Β.Ε) Ν. ΗΛΕΙΑΣ.
Να σημειωθεί επίσης ότι έχει ζητηθεί από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Πύργου, με την επωνυμία «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», να διατηρήσει κλειστά τα καταστήματα (καφετερίες κλπ) κατά την διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 π.μ. ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ τέως   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ επί της οδού Μανωλοπούλου ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: